Thursday, July 9, 2015

Guess Jeans kanak-kanak - code I

Guess Jeans kanak-kanak - code I
Size
3y Available
4y Available
5y Available
6y Available

Price RM: 39.00

7y Available
8y Available

Price RM: 45.00








Berminat boleh Whatsapp sy di 014-356 6837 atau email sy di hanibbcollection@yahoo.com

Guess Jeans kanak-kanak - code G

As'salammualaikum mama2 semua...

Antara koleksi Jeans terbaru kami..kali ni ada size besar ya..size 8 thn...bukan senang nak jumpa size 8thn ni..


Guess Jeans kanak-kanak - code G
Size:
3y Available
4y Available
5y Available
6y Available

Price RM: 39.00

7y Available
8y Available

Price RM: 45.00








Berminat boleh Whatsapp sy di 014-356 6837 atau email sy di hanibbcollection@yahoo.com

Jeans kanak2 lelaki dan perempuan,Guess Jeans kanak-kanak,

Guess Jeans kanak-kanak - code H

Guess Jeans kanak-kanak - code H
Size
6mth Available
9mth Available
12mth Available
18mth Available
24mth Available
2t Available

Price : RM39.00







Berminat boleh Whatsapp sy di 014-356 6837 atau email sy di hanibbcollection@yahoo.com

Wednesday, July 8, 2015

Pyjamas Batman- code 88

Pyjamas  Batman- code 88
Size:
2y Available Quantity ( 1 pair )
3y Sold Out
4y Sold Out
5y Sold Out
6y Sold Out
7y Sold Out

Price:RM18.00/pair




Berminat boleh Whatsapp sy di 014-356 6837 atau email sy di hanibbcollection@yahoo.com

baju tidur batman,pyjamas kanak-kanak,pyjamas murah

Thursday, July 2, 2015

Guess Shirt-03

Guess Shirt-03
Size :
3y Available
4y Available
5sold out
6y Available
7y sold out

Price: RM28.00















baju raya kanak-kanak 2015,baju kemeja kanak-kanak lelaki

Berminat boleh Whatsapp sy di 014-3566837 atau email sy di hanibbcollection@yahoo.com 

Sunday, June 14, 2015

Kasut Raya kanak-kanak perempuan 2015


Come With box *Size bermula dari anggaran umur 3 sehingga 6thn. *Saiz dalam sentimeter (CM) adalah ukuran tapak kasut. *Sila pastikan anda ukur dahulu tapak kaki anak anda dan pilih 1.5 @ 2 CM lebih besar untuk keselesaan kaki anak anda.

Price : RM33.00


ukur kaki ank mcm ni ya mama2.. lepas tu tambah basi 2cm

 Size: 

25 = 16.5cm Available
26 = 17.0cm Available
27 = 17.5cm Available
28 = 18.0cm Available
29 = 18.5cm Available
30 = 19cm Available





  Size: 

25 = 16.5cm Available
26 = 17.0cm Available
27 = 17.5cm Available
28 = 18.0cm Available
29 = 18.5cm Available
30 = 19cm Available






  Size: 

25 = 16.5cm Available
26 = 17.0cm Available
27 = 17.5cm Available
28 = 18.0cm Available
29 = 18.5cm Available
30 = 19cm Available










Kasut Raya kanak-kanak perempuan 2015

Berminat boleh Whatsapp sy di 014-3566837 atau email sy di hanibbcollection@yahoo.com

Orders

Macam mana nak order senang je emailkan ke hanibbcollection@yahoo.com Hantarkan butiran seperti berikut:

Nama Penuh:
Alamat:
No.Tel:
Item(s) code & Quantity:

Do you like my blog?