Tuesday, December 6, 2016

Luggage Bag-Corak Zebra


Luggage Bag-Corak Zebra 

Size : 20inci
Price : RM149
Now only RM99
* tak termasuk postage

Postage RM15 utk Semenanjung.

Penghantaran adalah menggunakan khidmat Nation Wide utk item ni sbb murah.tapinya ada sesetengah kawasan mcm felda2 dan pendalaman dia tak hantar sampai kerumah kena pergi pjb diaorg..

*kalau pakai pos laju mereka kira pakai metrik mau jejak rm30-rm40..huhuhu sanggup ke...

jom layan lagi pic dibawah





Berminat boleh Whatsapp sy di 014-356 6837 atau email sy di hanibbcollection@yahoo.com

Luggage Bag size 20 inci,Luggage Bag murah ,

1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment

Orders

Macam mana nak order senang je emailkan ke hanibbcollection@yahoo.com Hantarkan butiran seperti berikut:

Nama Penuh:
Alamat:
No.Tel:
Item(s) code & Quantity:

Do you like my blog?